ING ininal kart para yükleme hakkında bilgiler

Son zamanlarda oldukça popüler olan ininal kart hakkında en çok merak edilen konu karta nasıl para yükleneceğidir. Çünkü ininal kart, kredi kartı ya da banka kartı gibi kullanılabilmektedir. MasterCard şirketinin bir alt kuruluşu tarafından çıkarılan ininal kart, her türlü alışverişlerinizde kullanabileceğiniz bir karttır. İnternet alışverişlerinizde de kullanabileceğiniz ininal kart, bakkal, market ve eczane gibi yerlerde de kullanılabilmektedir. ING ininal kart para yükleme yazımızda detayları bulacaksınız.

ininal kart nasıl alınır ve karta para nasıl yüklenir

İninal kart almak için PTT, PTT Matik, Migros, Migros Jet, Tansaş, Teknosa, D&R gibi satış noktalarına uğrayarak başvuruda bulunabilirsiniz. Kart için ödeyeceğiniz ücret, örneğin Migros’tan alıyorsanız 2 TL olacaktır. Kartı herhangi bir yaş sınırı olmadan alabilirsiniz. ininal karta parayı ING bank ATM’lerinden kolayca yükleyebilirsiniz. Aşağıda nasıl para yükleme işlemini yapacağınızı anlatacağız. Yine ATM’lerden bakiyenizi kolayca öğrenebilirsiniz.

ING ininal kart para yükleme işlemi nasıl yapılır?

Kullanmakta olduğunuz inina kartınıza ING Bank ATM’lerinden kart kullanmadan yükleme yapabileceğiniz gibi banka hesabınız olmadan da para yüklemesi yapabilirsiniz.

ING ATM’lerinden İninal Kart’a Para Nasıl Yüklenir?

Öncelikle bir ING Bank ATM’sine gidiyorsunuz.  Giriş işlemini yaptıktan sonra, menüler kısmındaki “Parasız İşlemler” seçeneğini seçiyorsunuz. TC Kimlik Numaranızı ve Cep Telefonu numaranızı ekrandaki ilgili kısma gireceksiniz. Daha sonra ise yükleme yapılacak kartın bilgisini (16 haneli ininal kart hesap no) gireceksiniz.

Tüm bu işlemleri yaptıktan sonra ise son olarak yatıracağınız miktarı ekrandaki ilgili yere yazıp, onaylıyorsunuz. Onaydan sonra, ATM’nin ilgili kısmından açılan para koyma bölmesine parayı düzgünce yerleştirip, onaylayın. Hemen hatırlatalım, yatıracağınız para eğer tahriş olmuşsa, yırtıklar varsa, buruşmuşsa ATM tarafından kabul edilmeyebilir. Mümkün olduğunca düzgün bir şekilde yerleştiğine emin olun.

Böylelikle ininal kartınıza para yükleme işlemini ING bank ATM’sinden kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.Dilediğiniz zamanda kartınızın bakiyesini bu yolla öğrenebilirsiniz. Aynı zamanda alış veriş zamanında da pos cihazlarından kalan bakiyenizi sorgulatabilirsiniz.

ing ininal kart para yükleme son olarak, ininal kart nerelerde kullanılır sorusunu yanıtladığımız yazımızda da belirttiğimiz gibi ininal kartı, kredi kartı yada banka kartının geçerli olduğu tüm alışveriş noktalarında her hangi bir sınırlama olmada kullanabilirsiniz. Ayrıca yazımızda ininal kart nasıl alınır ve karta nasıl para yüklenir sorularının cevabını vermeye çalıştık.

ininal kart para çekme mümkün mü?

ininal kart para yükleme işlemini günün her saati ING bank atm’lerinden kolaylıkla gerçekleştirilebilirsiniz. Ancak ne var ki kartın para çekme seçeneği bulunmamakta. Nedeni ise ininal kart bir kredi kartı yada banka kartı gibi kullanıldığı için bu kartta yüklü olan sanal parayı kullanabilirsiniz. Bu parayı gerçek paraya dönüştürüp çekemezsiniz.

Yorum bırakın

WordPress.com'da bir web sitesi veya blog oluşturun

Yukarı ↑