ininal karta eft yapma nasıl mümkün mü?

Son zamanlarda oldukça sık kullanılmaya başlanan ininal kart, hiçbir yaş sınırı olmadan kullanılabilen ve her yerden alışveriş imkanı sunan bir karttır. Bu kartı başta PTT olmak üzere belli başlı noktalardan kolaylıkla edinebilirsiniz. Peki ininal karta eft yapma mümkün mü?

Çok kısa bir işlemden sonra çıkarabileceğiniz ininal kart kullanabilmeniz içineft yapma işlemini gerçekleştirmeli ve kartınıza harcama yapacağınız tutar kadarpara yüklemelisiniz. İşte sizlere bu yazımızda hem eft yapma hem de ininal kart bakiye sorgulama işlemlerini anlatacağız. Ayrıca bu yazımızda ininal kart para çekme işlemi ile ilgili merak ettiğiniz soruların cevaplarını da bulabilirsiniz.

ininal karta eft nasıl yapılır ? eft yapmak mümkün mü?

Yazımızın by bölümünde ininal karta eft yapma işlemini anlatacağız. Karta kendi banka hesabınızdan yada başka birisinin banka hesabından gönderebilirsiniz. Bu işlemin adımları ise;

Öncelikle internet bankacılığına giriş yapın.

Ardından eftyapacağınız kartın hesap numarasını girin.

Karta yükleyeceğiniz miktarı belirleyip, onaylayın.

Yukarıda da açıkladığımız gibi sadece üç adımdaininal karta para yatırma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Eft işlemini gerçekleştirdikten sonra, ininal kartın bakiyesini ininal kart bakiye sorgulama işlemi ile öğrenebilirsiniz.

ininal Karta Bakiye Sorgulama Nasıl Yapılır?

İninal kartınızda bulunan para miktarını öğrenebilmeniz için ininal kart bakiye sorgulama işlemini geçekleştirmeniz gerekmektedir. Ayrıca ininal kartınıza eft yaptığınız zaman mutlaka kartınızın bakiyesini kontrol edip,eft ile transfer ettiğiniz paranızın hesaba geçtiğini ve işlemin gerçekleşip gerçekleşmediğini kontrol edin.Bu kontrol işlemi için de ParaMara uygulamasını kullanabilirsiniz.

ininal Kart Para Çekme Yapılabiliyor mu? ininal karta eft yapma nasıl yapılır?

Binlerce ininal kart kullanıcısı hesabında bulunan parayı nasıl çekeceğinin cevabını aramaktadır. Ancak ne var ki kart kullanım şartları gereği ininal karttan nakit olarak para çekimi yapmanız imkansızdır. Bu kartıkullanırken, hem banka kartı hem de kredi kartı kullanır gibi işlem yaptığınız içinkartınıza bulunan miktarı nakit olarak çekemezsiniz. Bu para çekme işlemini banka ATM’lerinden bile deneseniz olumsuz yanıt alacaksınız. Çünkü bu kartı atm’lere taktığınızdaatm’de para çekme seçeneği çıkmayacaktır. Bundan dolayı ininal kartınız da bulunan paraları sadece sanal para olarak kullanabilirsiniz.

Yorum bırakın

WordPress.com'da bir web sitesi veya blog oluşturun

Yukarı ↑